Начало / Австрия / Тирол / Кицбюел / Кирхберг / На 1км от лифта Гайзберг - хотел Таксахер в Кицбюел

На 1км от лифта Гайзберг - хотел Таксахер в Кицбюел

Цена от 0.00

Цената включва

Зима 20../..
-7 нощувки в двойна стая
-закуски на бюфет, вечери на меню

Цената не включва

медицинска застраховка със завишение за любители спортисти
местна курортна такса 2,- евро на ден на човек за лица над 16год
доплащане за бебешко кошче: 6,-евро на ден
доплащане за Коледна/Новогодишна вечеря: 56,-евро на възрастен

Към момента хотелът е извън предлагането ни. Хотел със спа зона на 2км от центъра на Кирхберг, на 10км от Кицбюел. Най-близкият лифт е Гайзберг на 800м от хотела. Полупансион.
Периоди и цени
ПериодПомещениеЦена 

Хотел Таксахер 3* се намира на 2км от центъра на Кирхберг, на 10км от Кицбюел. Най-близкият лифт е Гайзберг на 800м от хотела, спирката на ски-буса до лифтовете Пенгелщайн и Флекалмбан е на 50м от хотела. При добър сняг можете да се кара до самия хотел. Удобства: рецепция, лоби, зала за телевизия, зала за четене, WLAN безплатно в лобито, помещение за ски, асансьор, паркинг, ресторант, бар, тераса. Уелнес зоната (70м², 15:00-20:00, за лица над 16год) на хотела предлага парна баня, сауна, инфрачервена кабина, зала за релаксация. Закуска на бюфет, вечеря на меню 3 ястия. Задължително доплащане за Коледна и Новогодишна вечеря.
Стаи: в традиционен тиролски стил, с баня/тоалетна, радио, телефон, сателитна телевизия, около 19м². В стаите не се пуши! Максимум 3ма в двойна стая.
Настаняване: след 14:00
Освобождаване на стаите: до 10:00
Възможен ден на пристигане: всеки ден

Ски почивки Кицбюелски Алпи, Австрия със собствен транспорт! София-Кирхберг, Австрия: около 1220км, от които 890км магистрали

Меню