Начало / Австрия / Тирол / Йотцтал / Ленгенфелд / На 17км от Зьолден - Фърст Маунтин Хотел Йотцтал

На 17км от Зьолден - Фърст Маунтин Хотел Йотцтал

Цена от 0.00

Цената включва

Зима 2023/2024
-7 нощувки в двойна стая
-закуски, самостоятелно пакетиран обяд, следобеден чай, вечери
-ползване на сауна, зона за релакс, Кнайп-топило
-ползване на WLAN

Цената не включва

Допълнително се заплаща:
*местна курортна такса 3,50евро на човек на ден за лица 15+год
*застраховка със завишение за любители-спортисти
*паркинг: 15,-евро на кола на нощувка
*кошара: 10,-евро на престой

домашни любимци: 10,-евро на ден

Хотел със спа зона на 7км от Ленгенфелд и на 17км от лифта Гиглйохбан Зьолден. Полупансион + пакетиран обяд и следобедна закуска. WLAN.
Периоди и цени
ПериодПомещениеЦена 

Фърст Маунтин Хотел Йотцтал е разположен на 50м от центъра на Грийс над Ленгенфелд, на 1600м височина. Ленгенфелд е на 7км, най-близкия лифт Гиглйохбан Зьолден е на 17км. Хотелът се състои от основна и прилежаща сграда, прилежащата е на 50м от основната. Спирката на ски-буса е пред хотела. Удобства: рецепция, зала, WLAN, помещение за ски и обувки, паркинг срещу заплащане, ресторант, бар-щубе. Уелнес зоната (130м²) на хотела предлага финландска сауна, био сауна, зала за релаксация, Кнайп топило. Закуска на бюфет, самостоятелно пакетиран обяд от закуската, следобеден чай, вечеря на бюфет.
Стаи: в основната или в прилежащата сграда, обзаведени в тиролски стил, с баня/тоалетна, сателитна телевизия, WLAN в стаите в основната сграда. Стаите се почистват на два дни. Двойни базисни стаи за 2ма: 18м². Двойни стаи класик за 2-4ма: 20м², балкон. Двойни комфортни стаи за 2-4ма: 30м², балкон. 
Настаняване: след 16:00
Освобождаване на стаите: до 10:00

Ски почивки Австрия със собствен транспорт! София - Ленгенфелд, Австрия: около 1365 км, от които около 1000км магистрали

Меню